Vjersha dhe Përralla – Shqip For PC | How To Download (Windows/Mac)


Rate this post

ëria

Përralla dhe vjersha janë dy forma letrare me të cilat shqiptarët kanë shkruar historinë e tyre. Shumica e përrallave janë të krijuara në shekujt XVI-XVII, dhe ato janë shkruar në gjuhën shqipe. Përrallat janë të shkruara me ritëm dhe me një strukturë të qartë. Në përrallat shqiptare, historia është e vend

This article is all about helping you get to know the Vjersha dhe Përralla – Shqip for PC better and install it on your PC. Here are the technical specifications you want to know about beforehand:

Download & Install Vjersha dhe Përralla – Shqip For PC: Windows 10/8/7

You can download and install the Vjersha dhe Përralla – Shqip for PC using the Nox player android emulator. Here are the steps you need to follow to install it on your computer alongside the step to install the Vjersha dhe Përralla – Shqip.

  • Step 1: You have to download the Nox player emulator on your computer. It will store in the Downloads folder of your PC.
  • Step 2: Double click on the downloaded installer, click Yes, and let the Nox Player be installed on your computer.
  • Step 3: Within NOX Player, you’ll see the Play Store Icon on the top portion of it. Go ahead, click on it, and open up the store.
  • Step 4: If you’re not logged in, make sure you log into your Gmail or Play store account using email and password.
  • Step 5: Search for Vjersha dhe Përralla – Shqip on the search bar that you’ll see in the play store app. This will show you the app.
  • Step 6: Click on the Vjersha dhe Përralla – Shqip and click install to start downloading it on your computer and installing it.
  • Step 7: Wait for a few minutes and NOX player will add a shortcut button to the desktop and the homepage.
  • Step 8: You can double click on the shortcut icon and start using the Vjersha dhe Përralla – Shqip on your computer right away.
Vjersha dhe Përralla – Shqip App Specification
App Name: Vjersha dhe Përralla – Shqip On Your PC
Devoloper Name: Bee Apps
Latest Version: 1.3
Android Version: 4.2
Supporting OS: Windows,7,8,10 & Mac (32 Bit, 64 Bit)
Package Name: com.beeapps.vjersha_dhe_perralla_shqip
Download: 48261+
Category: Education
Updated on: Jun 4, 2020
Get it On:

Download

Vjersha dhe Përralla – Shqip Andorid App Summary

The Vjersha dhe Përralla – Shqip was developed by the popular developer agency named Bee Apps. They have the Vjersha dhe Përralla – Shqip in the Education category of the Google Play Store. You can find the latest version, which is 1.3, on Play store now.

As it has a hefty 48261 user base, you can rely on it for the job it does. For the user rating, you’re looking at a 0.0 rating for ease of use and how well it works. With Vjersha dhe Përralla – Shqip latest features, good ratings, and frequent updates, you’ll be happy with it.

2Z

1hJa26uiZO8J

Q0i9WU8l6Ns

Jun 4, 2020 was the last date the Vjersha dhe Përralla – Shqip was updated with new features. If you want to use the Vjersha dhe Përralla – Shqip on your computer, you have to use an emulator like BlueStacks, NOX player, and Memu Emulator.

Using these can be overwhelming. But, no worries, we’ve got your back. We’ll guide you to install the emulator and the Vjersha dhe Përralla – Shqip using the emulator later on.

Vjersha dhe Përralla – Shqip App Overview and Details

Në këtë aplikacion mund të gjeni shumë vjersha dhe përralla. Vjershat dhe përrallat janë me ilustrime dhe zërim që e bëjnë aplikacionin shumë të dobishëm për përdoruesit dhe njëkohësisht shumë më të kapshëm për mësim. Mëso duke lozur është qëllimi i këtij aplikacioni që shërben kryesisht për të memorizuar vjersha, përralla dhe elemente tjera të përditshmërisë.

Kategoritë e aplikacionit janë:

1) Vjersha

Vjershat që mund t’i gjeni në aplikacionin tonë janë:

• Harabeli i uritur
• Miqtë e shtëpisë
• Sa gëzim
• Duart tona
• Fjala
• I dashur atdhe
• Libri
• Festa e fëmijëve
• Qukapiku
• Qershia (Gjëgjëzë)
• Sytë e kaltëer
• Bardhësi
• Shiu
• Kënga e abetares
• Pula dhe miu
• Vjeshta e artë
• Nëna ime

2) Përrallat

Në u sjellim përrallat në mënyrë dixhitale, përdoruesi mund të lexoj, ose dëgjoj përrallën dhe të ndjek atë me anë të ilustrimeve që jane shumë të dobishme për zhvillim, që u ndihmon shumë për mësim të shkronjave dhe alfabetit.
Disa nga përrallat janë:

• Kësulëkuqja
• Pinokio
• E bukura dhe Bisha
• Luani dhe miu
• Sorra e etur
• Rrushi i papjekur
• Qeni lakmitar
• Bricjapët budallenj
• Luani lakmitar
• Dhelpra dhe lejleku

3) Lojërat

Lojërat është kategori tjetër e aplikacionit ku në të janë edhe tre nënkategori që shërbejnë tërësisht për të mësuar elemente të ndryshme dhe për të memorizuar ato.

• Kuizi

Kuizi përbëhet nga pyetje të ndryshme, rreth kafshëve, automjeteve, profesioneve të ndryshme. Përdoruesi duhet të zgjedh njërën nga katër opsionet për të parë nëse është përgjigjur pozitivisht ose jo. Opsionet e përgjigjeve janë tëresisht me imazhe për të bërë shumë me interaktive komunikimin me përdorues.

• Ngjyrosja

Në këtë nënkategori ju mund të ushtroni të ngjyrsoni kafshë të ndryshme me ngjyrat tuaja të preferuara dhë kështu të zhvilloheni, dhe të praktikoni ngjyra të ndryshme mbi kafshë dhe elemente të ndryshme

• Luaj & Mëso

Luaj dhe mëso është kategori ku ju mund të mësoni kryesisht rreth kuzhinës, pra të dalloni ushqime të ndryshme duke përfshirë pemë dhe perime. Por edhe elemente tjera siç janë metalet, riciklimin e mbeturinave, mësimin e ngjyrave e kështu me radhë.

Duke përdorur këtë aplikacion ju:
1) Do të mësoni shumë vjersha
2) Do të mësoni shumë përralla
3) Do të ushtroni të ngjyrosni kafshë të ndryshme
4) Do të zhvilloni intelegjencen
5) Do të ushtroni të mbajturit në mënd
6) Do të jeni më produkiv në mësime

Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me pesë yje.

Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në bee.apps2@gmail.com

Features of Vjersha dhe Përralla – Shqip for PC

e dukshme. Këto ngjyra janë: rozë, blu, kaltër dhe portokalli. Me anë të kësaj loje, përdoruesi mund të mësojë edhe emrat e ngjyrave.

1) Vjersha
2) Përrallat
3) Lojërat
4) Kuizi
5) Ngjyrosja
6) Ilustrimet
7) Zërimi
8) Memorizimi
9) Funksionimi
10)Shërbimi

Whats New In this Vjersha dhe Përralla – Shqip?

Shume vjersha te reja. Poashtu eshte shtuar opsioni i dygjuhesise, kalo nga gjuha angleze ne ate shqipe thjesht duke klikuar ne flamurin shqiptar.

Conclusion

Through the analysis of Albanian proverbs and folktales, this paper aimed to explore the cultural values and beliefs that are held by Albanians. It was found that proverbs and folktales reflect the traditional values that are cherished by Albanians, such as hospitality, family values, and respect for elders. These values are passed down from generation to generation, and are an important part of the Albanian culture.

Before we complete the guide, do you have more questions regarding the emulator above or the Vjersha dhe Përralla – Shqip of any kind? Don’t feel grounded, just let us know, and we’ll help you resolve it.

Disclaimer

We refer the ownership of This Vjersha dhe Përralla – Shqip to its creator/developer. We don’t own or affiliate for Vjersha dhe Përralla – Shqip and/or any part of it, including its trademarks, images, and other elements.

Here at appy-central, we also don’t use our own server to download the Vjersha dhe Përralla – Shqip. We refer to the official server, store, or website to help our visitors to download the Vjersha dhe Përralla – Shqip.

If you have any query about the app or about appy-central, we’re here to help you out. Just head over to our contact page and talk your heart to us. We’ll get back to you ASAP.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0

Recent Posts